Kojima: Project Ogre'da Canavarlar Var

Project Ogre'nin ilk görseli oyunun modern dünyada geçtiğine işaret ediyor
24.02.2012 09:54 Alkan Adakaner


      Hideo Kojima bir yandan Metal Gear Solid 5 üstünde çalışmaya devam ederken diğer taraftan da "Project Ogre" üzerinde çalışıyor. Bu proje ile ilgili pek bilgi yok, ama şu ana kadar yapılan açıklamalara bakacak olursak "açık-dünya" öğelerine sahip bir yapımla karşılaşacağımızı söyleyebiliriz.
 
       Kojima'nın son açıklamasına göre oyunda Ogre'ler de (insan yiyen dev canavar anlamında kullanılıyor) bulunacakmış. Kojima'nın sözleri aynen şu şekilde:
 
      "Benim Ogre projemin anlamı canavar gibi bir oyun olacağı veya canavar ruhundan yaratılmış bir oyun olacağı değil, bunun anlamı canavarların da bulunduğu bir oyun olacağıdır."
 
       Aslında Kojima'nın bahsettiği şey gerçekten böyle canavarlar değil, Metal Gear Solid serilerinde de gördüğümüz organik uzuvlara da sahip mekanik robotlar gibi görünüyor; çünkü oyunun ilk görüntüsü Project Ogre'nin modern dünyada geçtiğine işaret ediyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler