Rymdkapsel'in PC için Çıkış Tarihi Açıklandı

21.01.2014 09:30 Alkan Adakaner


     Daha önce Mayıs ayında Playstation Mobile, Ağustos'ta ise Android ve iOS platformlarına çıkan Rymdkapsel adlı minimalist görsellere ve yapıya sahip strateji oyunu şimdi de PC için piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.
 
    Açıklamalara göre mobil platformlarda 200.000'den fazla satan Rymdkapsel'in PC sürümü 30 Ocak tarihinde Steam üzerinden ve geliştirici Grapefrukt'un web sitesinden satışa çıkacak. Geliştiricinin sitesinden satılacak sürüm DRM-free olacakmış. Ayrıca oyunu geliştiricinin sitesinden alanlara Steam kodu da verilecek.
 
    7.99 dolara satılacak olan oyunun PC sürümünde yeni müzikler, yeni görevler, 2 yeni harita ve 2 yeni oyun modu bulunacak. BAĞIMSIZ adlı programımızda oyun hakkındaki yorumlarımızı  buradan görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rymdkapsel Platformlar: PC Mobil VITA Geliştirici: Grapefrukt Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan Büyük Başarı: Üç Günde 10 Milyon Satış! 12 Dk önce VALORANT Champions 2024'te Büyük Finalin Adı Belli Oldu! 1 Saat önce Sincabın Silah Taşıdığı Squirrel with a Gun'ın Konsol Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Raging Loop, 30 Ağustos'ta PS5, Xbox Series ve Xbox One'a Geliyor 2 Saat önce Tails of Iron 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler