Visceral Games: "Isaac Artık Ayak İşçisi Değil"

07.12.2010 14:49 Levent Polater

 

 
     Dead Space'de verilen görevleri harfiyen yerine getirmeye çalıştığımız Isaac ile tabir-i caizse "ayak işleri" ile uğraşıyorduk. Ancak devam yapımında roller değişeceğe benziyor.
 
     Gamerzines'a özel bir röportaj veren Dead Space 2 ekibinin baş yapımcısı Steve Papoutsis, ikinci oyundan bu yana Isaac'te nelerin değişeceği ile ilgili açıklamalar yaptı:

    "Devam oyununda en çok hissettirmek istediklerimizden biri Isaac'in artık ayak işleri ile uğraşmayacağı. Artık ona söylenenleri gözü kapalı yapan biri olmayacak."

    "Bunu en çok Isaac konuşmaya başlayınca hissedeceksiniz, o artık pasif bir şekilde komutları izleyen biri olmayacak, aksine cevapları kovalayan veya kendi amaçlarını kendi belirleyen biri olacak. Çok fazla detaya da inmek istemiyorum, yoksa 'Spoiler' kasabasına giriş yapmış olacağım, burası da uzak durmam gereken bir yer."
 
    Visceral Games, Dead Space 2'deki senaryoyu kişisel meselelere dökecek gibi görünüyor. Harika olup olmayacağını oyun çıkınca göreceğiz. Dead Space 2, Xbox 360, PS3 ve PC için Ocak ayının sonlarında çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 32 Dk önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 1 Saat önce Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler