3DS İçin Çıkacak Oyunların Tanıtım Videoları

29.09.2010 11:30 Alkan Adakaner


 
      Japonya'daki Nintendo konferansı 3DS'i bekleyenler için oldukça verimli geçti. Konsolun fiyatı ve çıkış tarihinin duyurulmasının yanı sıra bir çok oyun hakkında da yeni bilgiler edinme şansı yakaladı.
 
      Nintendo'nun yayınladığı Nintendo 3DS yazılımlarının tanıtıldığı bir video sayesinde de bazı oyunların ilk oynanış videoları ile karşılaşıyoruz. Bu oyunlar arasında Metal Gear Solid: Snake Eater, Resident Evil: Revelations, Resident Evil: The Mercenaries, Dead or Alive :Dimensions, Mario Kart, Animal Crossing, The Legend of Zelda da bulunuyor.
 
    Özellikle Resident Evil oyunlarının videosunda ekran görüntülerinden çok daha iyi grafiklerle karşılaştığımızı söyleyebilirim. 3DS satış rekorları kıran DS'ten çok daha güçlü bir şekilde piyasaya gireek gibi görünüyor. Bu mükemmel tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 31 Dk önce Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 3 Saat önce GeForce Now Kütüphanesine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 4 Saat önce Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 23 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler