99 Yaşında Ama Hâlâ Bomberman Oynuyor!

"Oyun oynamanın yaşı yok" terimi herhalde en çok bu örneğe uyuyor.
23.07.2011 14:48 Levent Polater

 
    Seneler seneri kovalar, bu arada birçok yeni konsol çıkar ancak bazıları için alışkanlıklar hiç değişmez. Örneğin bu haberimizde olduğu gibi. 99 yaşındaki bir Japon ninemiz, yeni teknolojileri konsolları değil yıllardır alışık olduğu Famicom'undan vazgeçemiyor. Son 26 senedir Famicon'unu açıp neredeyse her gün BomberMan oynuyor bu yaşlı oyuncu.
 
    Şu anda tam 99 yaşında. İsmini muhaffak olamadığımız bayan, her gün oyunu oynayarak reflekslerini keskin ve parmaklarını formda tuttuğunu belirtmiş. 

    Ortalama bir insan yaşını düşününce zaten 99 çok sıradışı bir rakam. Bir de bu yaştaki birinin hâlen en üst performans oyun oynayabildiğini düşünürsek bu gerçekten takdir edilmesi gereken bir durum. Fazla konuşmadan sizi aşağıdan 'Süper Babaanne'yi izlemenizi öneriyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor 40 Dk önce Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 1 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler