Aksiyon RPG AlternaWelt: Blue Exorcist Gaiden PC ve Mobil için Duyuruldu

19.12.2023 13:45 Umut Tandoğan

 
 
Japon şirket Aniplex, AlternaWelt: Blue Exorcist Gaiden'ı duyurdu. Oyun, PC, iOS ve Android için çıkacak. Japonya'da 2024 yazında piyasaya sürülecek.
 
Oyunun açıklaması şöyle: “Orijinal eserde de görünen, True Cross Academy Kasabasında geçen bir 3D aksiyon RPG'si. Tamamen orijinal bir hikayeye ve Kazue Kato tarafından tasarlanan orijinal karakterlere sahip. Rin Okumura ve Yukio Okumura da dahil olmak üzere serideki pek çok karakter oynanabilir olarak görünecek.”
 
Ek olarak oyun için bir fragman videosu yayınlandı. Fragman videosunda oyun içinde yer alan mekanlar, sinematik olarak gösterilmekte. Videonun ilerleyen kısımlarında ise düşmanlara karşı savaşan kahramınımız ortaya çıkmakta.
 
Fragman Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler