Arc System Works, Hard Corps: Uprising'i Duyurdu

04.06.2010 10:37 Alkan Adakaner


 
    Hiç kuşkusuz Contra koş ve vur türü aksiyon oyunlarının en iyileri arasında bulunuyor ve ne zaman onun türünde bir oyun oynasak Contra gibi zevkli olmasını istiyoruz.
 
    Arc System Works tarafından geliştirilen Hard Corps: Uprising de bir bakıma Contra'nın anime tarzına dönüşmüş halie olarak karşımıza çıkacak.
 
    2 kişilik multiplayer desteğine sahip olacak oyun 2D oynanış stiline sahip olacak ve 2010 yılının henüz kesinleşmeyen bir zamanında Playstation Network ve Xbox Live Arcade üzerinden satışa çıkacak.

    Üzerimize gelen onlara düşmanı çok çeşitli silahlarla öldürmeye çalışacağımız oyunun BlazBlue ve Guilty Gear'ın geliştiricisinin ellerinden çıkması ise umut verici. Yukarıdaki görüntü oyundan sızan tek sahne.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hard Corps: Uprising Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Arc System Works Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler