Arcade Paradise için King Wash Laundry Fragmanı Yayınlandı

13.06.2021 17:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Wired Productions ve geliştirici Nosebleed Interactive, Arcade Paradise için "Welcome to King Wash Laundry" adlı yeni bir fragman yayınladı.
 
Oyunun tanıtım yazısı 
 
90'lar atmosferinin hâkim olduğu retro atari macera oyunu Arcade Paradise'a hoş geldin. Aile çamaşırhanesinin anahtarını alan Ashley ile oynayacaksın. Geçimini sağlamak için giysiler yıkamak yerine çamaşırhaneyi en iyi atari salonuna dönüştürmeye karar veriyorsun. Otuz yıllık oyun geçmişinden ilham alan atari salonunda yer almak üzere 35 oyun arasından seçim yap, tüm oyunlar oynanabilir ve yüksek puanlar kaydedilebilir. Babanın bir adım önünde ol, gelirleri yöneterek yatırım yap ve kendine ait Arcade Paradise'ı oluştur!
 
Arcade Paradise, 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam üzerinden) platformları için çıkış yapacak. 
 
Yayınlanan fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler