BO II, Platformlar Arası Grafik Karşılaştırması

25.11.2012 08:53 Tunahan Başol


     Çıkışyla beraber oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşan Call of Duty: Black Ops II'nin en çok eleştirilen yönü -diğer Call of Duty oyunları gibi- grafikleri. Bu haberimizde ise oyunun PC, PS3, Xbox 360 ve Wii U sürümlerinin grafik karşılaştırmalarına ait görselleri bulacaksınız.
 
     Aşağıda bulabileceğiniz bu görsellerde, PC grafiklerinin konsollara nazaran daha önde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Konsollar arasında ise Xbox 360 ve Wii U, oyunculara benzer grafikler sunarken, PS3'ün bu konsollara göre daha kötü grafiklere sahip olduğunu görüyoruz.
 
     Xbox 360 ve PS3'ün artık yetirsiz kaldığı bir gerçek. Wii U'nun bu grafiklere sahip olmasının nedeni ise henüz yeni bir konsol olması. Hatırlayacağınız üzere PS3'ün ilk çıktığı dönemlerde de benzer sorunlar yaşanmıştı. Ancak PS3 ile şimdi gelinen noktaya bakarsak, Wii U'nun ileride daha iyi grafikler verebileceğini söyleyebiliriz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 75 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake İncelemeleri 4 Ekim'de Yayınlanacak 2 Saat önce BLAST Premier: Fall Final 2024 Şampiyonu G2 Esports Oldu! 2 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Play-In Etabı Tamamlandı 3 Saat önce Dead Rising 2'nin Yeniden Düzenlenmiş Sürümü Gelebilir 3 Saat önce Until Dawn Remake'in Playstation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler