Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı

16.05.2024 14:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Turtle Rock Studios ve yayıncılığını Warner Bros'un üstlendiği işbirliği odaklı nişancı aksiyon hayatta kalma oyunu Back 4 Blood için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yeni yama oyuna herhangi bir yeniliği dahil etmiyor aksine tartışmalı koruma programı olarak karşımıza çıkan Denuvo'yu kaldırıyor.
 
Oyunun son incelemeleri oldukça olumlu 
 
 
 
2021 yılında piyasaya sürülen ve co-op deneyimi bünyesinde barındıran Back 4 Blood, bildiğiniz üzere çıkışı ile beraber Denuvo korumasına sahipti. Bu koruma genel olarak oyunların performansını etkilediğinden dolayı bir hayli eleştirilerin odağında bulunuyor. Ancak şimdi mevcut teknolojinin oyundan çıkarıldığını aktarabiliyoruz.
 
Çıkışıyla beraber eleştirilerin odağında bulunan yapım son 24 saat içerisinde 3.700 oyuncu ile beraber zirve yapmış durumda. Diğer taraftan Steam platformundaki incelemelerine bakacak olursak son yorumların oldukça olumlu olduğunu aktarabiliriz. Yani oyun eleştirildiği kadar şu anda tamamen terk edilmemiş durumda. Ek olarak oyunun 70 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu aktaralım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 7 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler