Battlefield 3'ten Yıkım Videosu

Oyunun bazı sahneleri film sahnelerini aratmıyor.
12.10.2011 11:39 Ersin Kılıç


     Açık betasından sonra çıkış tarihi için gün saymaya başladığımız Battlefield 3 için yeni videolar gelmeye devam ediyor. Oyunun multiplayer modlarından karşımıza çıkan ilginç videolardan sonra bu yeni video yapım ekibinin kendisinden geldi. Oyunun yayınlanan bu yeni videosunda yıkım özelliği gözler önüne serilmiş.
 
     Battlefield 3'te bildiğiniz gibi yıkım özelliği oldukça önemli bir yer teşkil ediyor. Bu videoda da daha önceki videolarda da karşımıza çıkan bazı yıkım anlarına şahit oluyoruz. Üstelik bu anlar hem hikaye hem de oyunun multiplayer modlarından alınmış. Videoda dikkat çeken noktalardan birisi de Cospian Border bölümündeki büyük kulenin yıkılması oluyor. Anlaşılan hikaye modunda, bu alanda büyük bir it dalaşına girişeceğiz.
 
     25 Ekim'de çıkacak olan oyunun bu videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler