Bayonetta 3 için Üçüncü Resmi Fragman Yayınlandı

15.10.2022 13:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nintendo ve geliştirici PlatinumGames, Bayonetta 3'ün “Bayonettas Everywhere?!” adlı üçüncü resmi fragmanını yayınladı. Bunun yanı sıra beş dakikalık bir genel bakış videosu yayınlandı.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:
 
Bayonetta serisinin bu üçüncü bölümünde durdurulamaz Umbra Witch, insan yapımı Homunculi'nin ortalığı kasıp kavurmasını durdurmak için mücadeleye atılıyor. Bu yolda bazı tanıdık yüzlerle karşılaşıyor ve ok sayıda başka Bayonetta ile güçlerini birleştirmeye çalışıyor.
 
Oyunda Tokyo sokaklarında, Çin dağlarında ve diğer birçok yerde mücadeleye atılacaksınız. Yol boyunca, her biri bir öncekinden daha muhteşem olan sanal bir Bayonettas meclisi ile tanışacaksınız. Bayonetta'yı hangi kaderin beklediğini öğrenmeye çalışacaksınız.
 
Bayonetta 3, 28 Ekim'de Switch için çıkış yapacak.  
 
Yayınlanan videolar
 
 
 
Genel bakış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta 3 Platformlar: Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GİST 2024 Fuarı Yerli Yapım Standında Neler Var? 14 Dk önce Krafton Yeni Oyunlarını G-Star 2024 Oyun Fuarında Duyuracak! 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler