Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu

15.05.2024 13:08 Umut Tandoğan

 
 
Video oyun geliştiricisi FuRyu, Switch ve PC (Steam) için “Beyblade aksiyon” oyunu Beyblade X: XONE'u duyurdu. Oyun 14 Kasım'da Japonya'da yayınlanacak.

Switch sürümü fiziksel olarak satışa sunulacak. Ön siparişlere oyunun orijinal bonusu Beyblade dönen top oyuncağı "Shinobi Knife 4-60LF Metal Coat: Blue" dahil. Beyblade X: XONE, oyuncuların Beyblade'lerle savaştığı ve özelleştirdiği Beyblade dönen top oyuncak oyununa benzer bir oyun deneyimi sunmakta.

Stadyumlar, Beyblade X anime serisinde tanıtılan "X Çizgileri"ni içerir ve "X Dash" mekaniğini ve oyunun orijinal "Active Gauge"unu kullanan aksiyon odaklı Beyblade savaşlarının savaş alanıdır. Oyun aynı zamanda seride ilk kez çevrimiçi savaşları da tanıtıyor. Tek oyunculu mod, oyunun orijinal karakterlerinden oluşan yeni bir hikayeye sahip olacak.

Oyunun resmi web sitesi: https://www.cs.furyu.jp/beyblade2024/

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler