Black Eyed Peas'in Şarkı Listesi Bu Videoda

Xbox 360 versiyonu için tabi ki Kinect şart.
05.11.2011 13:03 Ersin Kılıç


     Michael Jackson The Experence ile hatırı sayılır bir satış başarısı yakalayan Ubisoft, bulduğu bu damardan gitmeye kararlı gözüküyor. Firmanın yeni dans oyunu ise ünlü gruplardan Black Eyed Peas'e geliyor.
 
     Yaz döneminin ilk aylarında duyurusu yapılan oyun için bugün yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Xbox 360 ve Wii için özel olarak geliştirilen oyunun bu videosunda oyunda yer alacak olan şarkılardan bazılarına yer verilmiş. Bu şarkılar tabi ki grubun en sevilen ve bilinen parçalarından seçilmiş.
 
     Videoda ayrıca oyunun çıkış tarihini de her iki platform için de 8 Kasım olarak görüyoruz. Oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Black Eyed Peas Experience Platformlar: XBOX 360 Wii Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 2 Saat önce Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 Saat önce The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 4 Saat önce The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 5 Saat önce The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler