Black Ops'un Zombi Avcıları Belli Oldu

01.11.2010 00:45 Ersin Kılıç


 
     Treyarch firmasının imzasını taşıyacak olan yeni Call of Duty oyunu Black Ops, önümüzdeki hafta oyun severler ile buluşacak. Şimdiden milyonlar satan oyun gerek tek kişilik senaryo modu gerekse de çoklu oyuncu modları ile uzun süre konuşulacağa benziyor. Bu iki modun dışında merak edilen bir diğer nokta ise tabi ki Zombi modu oluyor.
 
     World at War'ın en eğlenceli ve farklı yönlerinden biri olan zombi modunun Black Ops'ta da olacağını Treyarch firması geçtiğimiz ay onaylamıştı. Buna rağmen hiç bir detay verilmeyen bu mod ile ilgili bazı videolar ortaya çıkmıştı. Bugün zombi modu için ortaya çıkan yeni detay ise eminim benim gibi sizleri de şaşırtacak.
 
     Oyunun bu modu için ortaya çıkan yeni görüntülerde ve videoda, modun geçtiği bir bölüm ve daha da önemlisi zombi avında seçeceğimiz karakterlere yer verilmiş. Dönem olarak soğuk savaş yıllarını da kapsayacak olan Black Ops'un zombi modu için de tamda döneme uygun karakterlere yer verilmişe benziyor.
 
     John F. Kennedy, Richard Nixon, Robert Mcnamara ve Fidel Castro'yu seçebileceğimiz zombi modunda mekan olarak ise Pentagon'ta bulunacağız. Zombi modu için ortaya çıkan görüntülere aşağıdan, videoya ise buradan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valorant, Playstation 5 ve Xbox Series İçin Çıktı 02 Ağustos Until Dawn Remaster Yeni Derecelendirme Aldı: Çıkışa Yakın Olabilir 02 Ağustos VALORANT Champions 2024'te A Grubu Karşılaşmaları Oynandı! 02 Ağustos Obsidian'ın Yeni Oyunu Avowed Ertelenebilir: İşte Detaylar 02 Ağustos Dark And Darker Mobile'ın Küresel Beta Testi Başladı! 02 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler