Borderlands 2'de Dark Souls'un İşi Ne? (Video)

24.09.2012 23:15 Levent Polater

 
    Borderlands 2'deki Easter Egg'lerin sonu gelmiyor. Bundan önce oyunda Minecraft bulunmuştu şimdi de, bu senenin hit RPG'lerinden Dark Souls ile ilgili bir enstantane keşfedildi.
 
    Caustic Caverns adlı mekanda oyuncular, Dark Souls'tan alışık oldukları bir sahne ile karşılaştılar. Bir hayalet kayaya oturmuş ortada da Bonfire'a benzeyen bir ateş. NPC'nin ismi ne mi dersiniz? Solitaire! Şu Microsoft'un her işletim sistemine yükleyip verdiği kart oyunu Solitaire. :) Dark Souls'ta ise Solaire of Astora adlı bir NPC olduğunu hatırlayacaktır oyunun müdavimler.

    Aşağıdan ilgili sahneye göz atabilirsiniz:
 
Easter Egg nedir?: Yapımcıların bilerek ve farkında olarak yapıp oyuna aktardıkları ve oyuncuların onları bulup şaşırmalarını bekledikleri gizli sahneler, nesneler vb.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 50 Dk önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce 5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 3 Saat önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler