Borderlands 2'nin Vita Çıkış Tarihi (güncellendi)

21.01.2014 12:41 Alkan Adakaner


    Playstation Vita için uzun süre önce duyurulan Borderlands 2'nin bu konsol için çıkış tarihi sonunda açıklandı. 2K Games'in Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre Borderlands 2'nin PS Vita sürümü 18 Mart'ta piyasaya çıkacak.
 
    Oyunun Playstation Vita sürümüne özel içeriklerle karşılaşmayacağız gibi görünüyor, ama oyunun 39.99 dolarlık fiyata sahip olduğunu belirtelim.  Borderlands 2 diğer platformlara uzun süre önce çıksa da bu oyunu taşınabilir bir platformda oynamak zevkli olacaktır.
 
Güncelleme: 2K Games oyunun çıkış tarihinin yanlış olduğunu, bir hata sonucu böyle bir tarih verildiğini açıkladı. (Nasıl bir hata biz de anlamadık)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler