Britney Spears'ın Mobil Oyunu Geliyor

30.04.2015 22:11 Ömür Gencer


      Daha önce Kim Kardashian için bir mobil oyun geliştiren firma Glu Mobile, bugün yeni bir "oyun" duyurusuyla karşımıza çıktı. Firma yeni oyununda Britney Spears'a yer verecek.
 
      Glu Mobile ve Spears, mobil oyun için beş yıllık bir anlaşma imzalamış. Bu beş yıl boyunca Glu Mobile, Britney Spears'ı ve sesini oyunda kullanacak. Belirtilene göre bahsedilen Britney Spears oyunu oyunculara "Britney Spears ile etkileşime girme imkanı verecek ve eğlence sektörünün büyüleyici atmosferini deneyim etmesine olanak tanıyacak."
 
       Britney Spears'ın oyunu 2016'nın ilk çeyreğinde mobil platformlardaki yerini alacak. Glu Mobile'ın Kim Kardashian için geliştirdiği oyunun firmanın en önemli kazançlarından biri olduğunu göz önünde bulundurursak böyle bir ortaklığın neden yapıldığını kolaylıkla anlayabiliriz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler