Bu Anarchy Reigns Videosu Fazlasıyla Kışkırtıcı!

24.05.2012 18:07 Levent Polater

 
    Sega, ilk olarak Japonya raflarını süsleyecek olan Anarchy Reigns için harika bir çıkış videosu yayınladı. Tam 4 dakika uzunluğundaki bu videoda oyunun enine boyuna tüm detayları gözler önüne serilmiş ve kendi açımdan videonun oyunu oldukça çekici gösterdiğini belirtmeliyim.
 
     Arena dövüşü olarak tanımlayabileceğimiz Anarchy Reigns'te onlarca süper güçlere sahip karakter bulunuyor ve bu karakterleri seçerek oyunu ister keyifli hikaye moduna adım atabiliyor veya oldukça geniş yelpazeye sahip multiplayer modlarına başlayabiliyoruz.
 
    Oyunun ayrıca Japonya için 31 Mayıs'ta Playstation Network ve Xbox Live üzerinden demosunun yayınlanacağı da bildirildi. Bu demoda hem hikaye hem de network modları için deneme şansı verilecek.
 
    Lafı da fazla uzatmadan yeni ve çekici Anarchy Reigns videosuyla sizleri başbaşa bırakalım. Buyrun:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anarchy Reigns Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 34 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler