"CS:GO, Şimdilik Avrupa İçin Gelmeyecek"

22.08.2012 19:01 Erkut Köse


   Bu hafta itibariyle PSN'de yer alması beklenen, ancak marketin Avrupa ayağında görülemeyen Counter Strike: Global Offensive ile ilgili resmi ağızlardan bir açıklama geldi.
 
    Yaşanan bu durumdan ötürü çok üzgün olduğunu Playstation Blog üzerinden bildiren Fred Dutton, oyunu oynamak için bekleyen Avrupa'lı oyunculardan özür dilediklerini ve önümüzdeki günlerde bu sorunu halletmek istediklerini belirtti.
 
  Valve'in yaptığı açıklamada bu hafta içinde tüm dünyada CS:GO'nun piyasaya sürüleceğini söylediğini göz önüne alırsak, sorunun büyümesi büyük bir hayal kırıklığına neden olabilir. Şu an için yapabileceğimiz tek şey ise Sony'nin durumu düzelteceğini ummak ve yapılacağı söylenen yeni açıklamayı beklemek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 3 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 3 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler