CoD: Black Ops'un Zombilerinden Görüntüler

Zombiler Call of Duty serisinin vazgeçilmez bir parçası oldular
28.06.2011 09:22 Alkan Adakaner


     Activision ve Treyarch, Call of Duty: Black Ops'u genişletmeye devam ediyor. Bugün Xbox Live'da yayınlanan Black Ops'un harita paketi Annilihation'ın zombi modundan yeni görüntüler yayınlandı.
 
    Oyunun bu modunda Shangri-La isimli tapınağın bulunduğu bir ormanı ziyaret edeceğiz ve önümüze çıkan zombi akınlarını durdurmaya çalışacağız. Call of Duty serisinin önceki zombi haritalarına oranla büyüklüğüyle dikkat çeken Shangri-La büyük eğlence sunacak gibi görünüyor.
 
      Annilihation paketinin PC ve Playstation 3 için yaklaşık bir ay sonra satışa çıkacağını da belirtelim. Xbox 360 sahipleri ise paketi oynamaya başlayabilirler.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 1 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 1 Saat önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 2 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 3 Saat önce 2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler