Cosplayer Olmak İsteyenlere Photoshop Yardımı

10.07.2010 11:32 Alkan Adakaner


 
     Oyunlarda kötü adamları saymazsak genellikle ana karakterlerimiz neredeyse kusursuz bir görünüme sahiptir. Tomb Raider'daki  Lara Croft'u bile ancak yeryüzündeki en harika varlıklardan Angelina Jolie canlandırabiliyorsa ne diyebiliriz ki?
 
     Mükemmel vücut hatları, saçları, gözleri ve duruşlarıyla oyun veya anime karakterleri (ya bunlara aşık olan bile varmış) ilgi çekici olmayı başarıyorlar. Oyun, anime vs karakterlerini gerçek hayatta canlandırmaya çalışanlar da bulunuyor. Bu kişilere Cosplayer diyoruz.
 
     Yine de hemen hemen hepimizin oyundaki karakterler kadar kusursuz olmadığımız aşikâr. Burada ise devreye photoshop giriyor. Yukarıda da görebileceğiniz gibi Link ve Zelda'daki büyük değişim photoshop'un herşeye kâdir olduğunu gösteriyor.  
 
       Daha fazla ve çarpıcı örneği buradan görebilirsiniz.
 
Teşekkürler Kotaku
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Dk önce Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 1 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 4 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler