Crimson Dragon'dan ilk Video ve Bilgiler

27.02.2012 14:19 Ersin Kılıç


     İlk olarak Project Draco ismi ile ortaya çıkan ve daha sonra isminin Crimson Dragon olduğu belirtilen oyunun ilk videoları daha önce belirtildiği gibi bugün ortaya çıktı. 
 
     Japonya'da düzenlenen özel bir sunum ile oyunun ilk videoları ve oynanış dinamikleri tanıtılmış. yayınlanan ilk videoda oyunun açılış videosunu görüyoruz. Bu videoda Dragon sürücüleri olduğu gözüküyor. Bu sürücüler büyük bir ejderhanın saldırısına uğruyor. Oyunun konusu hakkında yapılan açıklama ise esin kaynağı olmuş. Yapılan bu açıklamaya göre Anne McCaffrey'ın Dragonriders romanından esinlendiği belirtilmiş.
 
     Oyunun ikinci videosu yani oynanış videosunda ise ilk olarak menü tasarımı ve özelleştirmeler ortaya çıkıyor. Buradan ejderhamızın özelliklerine bakabiliyoruz. Daha sonra ise on-rail olarak ilerleyen oynanışa bakıyoruz. Burada sağ elimizle hedef alma ve ateş etme gibi özellikler ortaya çıkıyor. Sol elimiz sayesinde ise özel atakları gerçekleştirebiliyoruz. Sağ elinizle hedef alırken elinizi geri çekip ileri yaptığınızda ateş edebiliyorsunuz. Aslında oynanış anlatımında garip bir hal alıyor. En iyisi sizleri bu iki videoya alalım.

Yeni Ekran Görüntüleri
[DHVIDEO=4230]

[DHVIDEO=4232]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler