CrossfireX'in Çıkış Tarihi Açıklandı

12.12.2021 18:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Smilegate, CrossfireX'in 10 Şubat 2022'de Xbox Series ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu. CrossfireX, birden fazla heyecan verici oyun modunu, benzersiz karakterleri ve sinematik görselleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunacak.
 
Farklı beceri seviyelerine ve ilgi alanlarına sahip tüm oyuncular için erişilebilir olan klasik ve yenilikçi çok oyunculu modlara adımınızı atın ve Global Risk veya Black List paralı asker birliklerinden birine katılın.
 
Savaşın her iki tarafından anlatılan aksiyon hikayeleri dizisiyle oyuncuları Crossfire dünyasıyla tanıştıran sürükleyici ve sinematik tek oyunculu deneyimde, Global Risk ile Black List paralı asker birlikleri arasında küresel savaş kızışıyor. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
CrossfireX Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Smilegate Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertuğrul Gazi Olarak Oynayacağımız Türk Yapımı Oyundan İlk Fragman! 24 Haziran Xbox, Microsoft Flight Simulator'ın 15 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 24 Haziran Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 24 Haziran Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 24 Haziran Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 24 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler