Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor

28.04.2024 14:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Açık dünya aksiyon macera oyunu Cyberpunk 2077 için yeni modlar yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise güncel bir mod oyunda yer alan tüm ağaçları elden geçiriyor ve düşük çözünürlüklü dokuları oldukça iyileştiriyor.
 
Dokular en az 4 kat daha iyileşiyor 
 
 
 
Mod geliştiricisi 'shierkbark47' tarafından bilim kurgu temalı açık dünya oyunu Cyberpunk 2077 için sunulan yeni paket, ağaçlar için düşük kaliteli dokuları tamamen düzeltiyor ve yeni çözünürlüğe kavuşturuyor. Bu paketi kullanarak oyunun görsellerini büyük ölçüde iyileştirebilir ve daha da yükseltebilirsiniz.
 
Daha fazla detaya girecek olursak, oyunda yer alan her bir ağacın orijinal versiyonu en az 4 kat daha yüksek çözünürlüğe kavuşuyor. Hatta bazı dokular 8 kat daha iyileştirilmiş bir şekilde bizlere sunulabiliyor. Sadece bu da değil aynı zamanda oyunda yer alan tüm normal haritalar 2K, renkli haritalar ise 4K bir şekilde optimize ediliyor.
 
Dikkatinizi çektiyse yeni HD doku paketini buradan indirebilir ve kolay bir şekilde kurulum sağlayabilirsiniz. Ayrıca aşağıda karşılaştırma görüntülerini de görebilirsiniz.
 
Orijinal versiyon
 
 
 
HD versiyon
 
 
 
Orijinal versiyon 
 
 
 
HD versiyon 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 44 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 4 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 4 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler