DMC Unreal Engine Kullanıyor

30.09.2010 19:48 Alkan Adakaner

 
 
    Capcom'un Ninja Theory'ye emanet etttiği ve ilk videosuyla birlikte tartışmalara yol açan oyunu Devil May Cry ile ilgili geliştirici firma bazı açıklamalarda bulundu.
 
     Ninja Theory'nin kendi forumlarında yaptığı açıklamaya göre DMC, Unreal Engine kullanıyor. Yani Capcom'un Devil May Cry 4'te kullandığı güçlü oyun motoru MT Framework rafa kaldırılmış. Zaten Capcom da kendisine ait olmayan hiç bir firmaya bu oyu motorunu kullandırmıyordu.
 
      Oyun motorunun yanı sıra Dante'nin saçları ile ilgili de açıklama yapan yetkililer DMC'nin videosunda Dante'nin saçlarına dikkatli bakılırsa beyaz saçının siyaha boyandığının görülebileceğini açıkladılar.
 
     Dante'nin hikayesinin yeniden anlatılması olarak lanse edilen DMC, Devil May Cry 5 veya bir yan oyun değil. Xbox 360 ve Playstation 3 için duyurulan oyunun çıkış tarihi hala açıklanmadı.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler