Dark Souls 2'nin PC Sürümünün Çıkış Tarihi Açıklandı

28.02.2014 21:47 Alkan Adakaner


     Dark Souls II'nin Playstation 3 ve Xbox 360 sürümleri 14 Mart'ta oyuncularla buluşacak. From Software oyunun PC sürümünün biraz gecikeceğini açıklamıştı. Sonunda oyunun PC sürümü için net bir tarih verildi.
 
    Resmi açıklamaya göre Dark Souls 2'nin PC sürümü 25 Nisan'da piyasaya çıkacak. Oyunun PC sürümünün konsollardan daha yüksek çözünürlük sunacağını ve 60 fps'de çalışacağını belirtelim.
 
    Oyun her ne kadar Steam üzerinden satılacak olsa da Collector's Edition sürümünün kutulu olarak da satılacağını vurgulayalım. Bu sürümde Black Armor silah DLC'si, bir t-shirt, sanatsal çalışma kitabı ve harita yer alacak.
 
Güncelleme: PC'deki Collector's Edition için aşağıdaki görsel yayınlandı. Namco Bandai America her ne kadar PC sürümünün çıkış tarihini duyurmadık dese de bu görselde de 25 Nisan tarihini görüyoruz.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler