Deus Ex ve Dahası Bu Ay PSN'de Satışa Çıkacak

Deus Ex: Human Revolution sevenler için ilgi çekici bir fırsat.
09.05.2012 18:36 Gökhan Yılmaz

 
     Derecelendirme kurumu olan PEGI daha önceden bizlere PSN'de çıkacak bir Deus Ex oyunun geleceğini haber vermişti ve bu haberlerden sonra Square Enix'ten doğrulama geldi.
 
     Orijinal Deus Ex, 16 yaş damgası alarak PlayStation 3 için satışa sunulacak. Çıkan bu listelemeden sonra Square Enix ilk baş yorum yapmak istemedi fakat sonrasında Deus Ex oyununun ve beraberinde bir kaç oyunun PSN üzerinden satışa çıkacağını doğruladı.
 
     Deus Ex, Conflict Desert Storm 2 ve Conflict Vietnam oyunları önümüzdeki haftalarda Avrupa PSN'de satışa çıkacak. 16 Mayıs tarihinde Deus Ex (8£), 23 Mayıs tarihinde Conflict Desert Storm 2 (8£) ve 30 Mayıs tarihinde Conflict Vietnam (5.5£) oyunları indirmeye sunulacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler