Disney+'taki Star Wars Dizilerinin İleride Filmleri Gelebilir

01.01.2020 20:54 Özgür Eroğlu

 
2019'un Kasım ayında hizmete açılan ve kısa zamanda oldukça yüksek abone sayısına ulaşan Disney+'ta bildiğiniz gibi, Disney+ abonelerine özel dizi ve film gibi yapımlar yayınlanıyor. Şu an bu yapımların en önemlisi ise The Mandalorian. Star Wars evrenine güzel bir şekilde giriş yapan The Mandalorian dizisi gelecekteki yapımların da önünüz açmış gibi duruyor.
 
Bildiğiniz gibi bundan sonra Disney+'a özel Star Wars içerikleri göreceğiz. Bu özel içeriklerden ilki olan The Mandalorian hayranlar tarafından sevildi, hatta filminin çekilmesi de istendi. Bu durum üzerine de Disney'in CEO'su Bob Iger, hayranlara güzel haberi verdi.
 
Bob Iger, Star Wars dizilerinin ileride filminin gelebileceğini, aynı şekilde filmlerin de dizilerinin gelebileceğini söyledi. Herhangi bir duyuru yapmadığını, sadece ileride böyle bir duruma açık olduklarını da belirtti. 
 
Şu anda Disney+'ta yayınlanacağını bildiğimiz diziler; The Mandalorian, Obi-Wan ve Clone Wars.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 1 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 2 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler