Dragon Age: Inquisition'da İlişkiler Önemli Olmayacak

20.08.2014 17:27 Tayfun Kumaş

 
     BioWare'dan Mile Laidlaw'ın yaptığı açıklamada; Dragon Age: Inquisition'da, birliktelik, ilişkiler, cinsellik ve romantizm detayları çok önemli bir yere sahip olmayacak.

    The Last of Us'tan tanıdığımız Joel ve Ellie karakterlerinin aralarındaki ilişkinin ne kadar kuvvetli olduğuna değinen Laidlaw, NPC'lerin duygusal olarak da birbirlerine bağlanabilecek ve platonik aşk yaşayabilecekler. Yani bu durum bilinen Dragon Age serisine kıyasla farklı olacak.

     PC, PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One için hazırlanan Dragon Age: Inquisition, 18 Kasım 2014'te Amerika'da, 21 Kasım 2014'te Avrupa piyasasındaki yerini alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Faction Devam Projesinin 2023 Yılında İptal Edildiği Ortaya Çıktı 1 Saat önce Vampire The Masquerade: Bloodlines RTX Remaster Görselleri 2 Saat önce Yeni Fallout 4 Modu Gerçek Hayattaki Boon Adasını Temel Alıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Başladı! 6 Saat önce Stalker'dan Yeni Ureal Engine 5 Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler