Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek

05.05.2024 15:03 Mehmet Tandoğan

 
 
FromSoftware ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Oyunun yeni ek paketi Shadow of the Erdtree beklenirken, ilerleyen süreçte oyuna yeni DLC'lerin gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Bu sorunun yanıtı resmi olarak karşımıza çıkıyor.
 
Ek paket yeni hikayeyi, silahları ve daha fazlasını içeriyor
 
 
 
İlk olarak GamesRadar tarafından tespit edildiği üzere FromSoftware'den Hidetaka Miyazaki yakın zamanda Zhihu ile yeni bir röportaj yaptı. Bu röportaj içerisinde oyuna ilerleyen süreçte yeni paketlerin gelip gelmeyeceği soruldu. Miyazaki ise Shadow of the Erdtree'nin Elden Ring için "ilk ve son DLC" olacağını belirtti.
 
Shadow of the Erdtree açıklanan detaylara göre 21 Haziran 2024 tarihinde PC, PlayStation ve Xbox platformları için piyasaya sürülecek. Paket dahilinde Land of Shadow'da yeni bir hikaye, yeni silahlar, yeni ekipmanlar, düşmanlar ve daha fazlası yer alacak.
 
Son olarak hayranlar oyunun mobil sürümünün gelip gelmeyeceğini de merak ediyor. Ancak son raporlar mobil sürümün geliştirilme ihtimalinin düşük olduğunu öne sürüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler