En Çok Hangi F2P-MMO Oyunlarında Para Harcanıyor?

11.04.2014 12:34 Alkan Adakaner


    En çok hangi Free-to-play veya MMO oyunlarında para harcanıyor dersiniz? Bazılarınızın e-sporların son dönemlerde popüler olmalarından dolayı DOTA 2 ve League of Legends dediğini duyar gibiyim, ama SuperData tarafından son 12 aydaki verilere bakılarak yapılan araştırma farklı bir sonuç ortaya çıkardı.
 
    Wargaming.net'in MMO-savaş oyunu World of Tanks'ta kişi başına ortalama 4.51 dolar harcama yapılıyormuş. Böylece bu oyuncuları "ortalama" en çok para harcayan yapım olmayı başardı.
 
    Geçen yıl yapılan bir çalışmada CrossFire'ın 957 milyon dolar ile F2P oyunlar arasında en çok gelire sahip oyun olmayı başardığını da hatırlatalım. League of Legends'in ise $624 milyon dolar gelir elde ettiği açıklanmıştı. DOTA 2 ve League of Legends'te sadece makyaj ürünlerinin paralı olmasından ötürü ortalama harcamaların düşük kaldığını söyleyebiliriz. İşte Superdata tarafından açıklanan veriler:


İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başlarında 6 Oyun Ekleniyor 2 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 4 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 4 Saat önce Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler