Epic Games'ten Büyük Hata: Suicide Squad: Kill the Justice League Ücretsiz Dağıtıldı!

16.11.2023 16:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyunculara her hafta ücretsiz oyun ve oyunlar dağıtan Epic Games büyük bir hata ile karşı karşıya kaldı. Rocksteady Studios tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League platformda ücretsiz olarak sunuldu. Hatanın ardından oyuna erişim kaldırıldı.
 
Oyun kütüphaneden kaldırılıyor
 
 
 
Geçtiğimiz süreçte yapılan yanlışlık sebebiyle ücretsiz olarak dağıtılan Suicide Squad: Kill the Justice League oyununa oyuncular normal bir şekilde akın etti. Ücretsiz olarak kütüphanelere eklenilen oyun şu anda ekip tarafından kullanıcıların kütüphanelerinden kaldırılıyor. Oyunun şu anda Epic Games sayfası da kaldırılmış durumda.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League adlı oyun 2 Şubat 2024'te çıkış yapmaya hazırlanıyor. Birden fazla sürüme sahip olan oyunun Deluxe sürümü ücretsiz bir şekilde sunulmaya başlandı. Ancak hata kısa sürede fark edildi ve söz konusu sayfa kapatıldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Suicide Squad: Kill the Justice League Platformlar: PC Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 30 Dk önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 1 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 1 Saat önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 2 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler