Epic, Unreal Engine 4'ü GDC'e Hazırlıyor!

27.02.2012 17:41 Samet Konuksal


     Oyun dünyasının en iyi grafik sunan motorlarından birisine sahip olan Epic Games, gelecek nesil için oluşturduğu Unreal Engine 4'ü sonunda gün yüzüne çıkartıyor!
 
     Yapılan duyuruya göre Epic Games, Unreal Engine 4'ü önümüzdeki hafta yapılacak olan Game Developers Conference'da önizleme sürümüyle birlikte sergileyecek. Ancak görünüşe göre bu sergileme açık bir şekilde olmayacak.
 
     Duyuruda yeni Unreal Engine'in lisans sahiplerine, iş ortaklarına ve potansiyel müşterilerine gösterileceği belirtilmiş. Yani sunuma katılacak olan kişilerin Epic Games'in belirttiği gizlilik sözleşmesini imzalaması gerekli.
 
     Tahmin edebileceğiniz üzere bu gösterimin açık olarak yapılmayışı, Unreal Engine 4'ün gelecek nesildeki konsollara yönelik de hazırlanmasından kaynaklı. Geçtiğimiz sene GDC'de gösterilen Unreal Engine 3 - Samaritan demosuyla birlikte herkesi büyüleyen Epic Games, bakalım bu sene neler yapacak...
 

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 19 Dk önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 1 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 2 Saat önce Chernobylite 2 İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler