Epic'ten Unreal Engine 4'ün Gücünü Gösteren Bir Kısa Film

Bir şeyi seviyorsan onu dünyaya aç!
05.03.2015 01:11 Ömür Gencer


       Epic Games geçtiğimiz günlerde Unreal Engine 4'ü ücretsiz yaptığını açıklayarak oyun dünyasının dikkatini çekmişti. Firma bu duyuruya eşlik niteliğinde olan bir kısa film yayınladı.
 
      Kite adını alan bu iki dakikalık videoda Unreal Engine 4'ün gücünü fazlasıyla görüyoruz. Film açık çevre tasarımları, ışıklandırmalar, detaylı doku kaplamaları gibi pek çok yönüyle izleyeni etkilemeyi başarıyor. Videoda gördüğünüz her şeyin Unreal Engine 4 ile 30 FPS'de gerçek zamanlı olarak oluşturulduğunu belirtelim. Ayrıca bu kısa film Nvidia'nın yeni duyurduğu GTX Titan X ekran kartı üzerinden çalıştırılıyor. Sizleri daha fazla tutmadan Unreal Engine 4'ün gücüyle baş başa bırakalım.
 

İlgili İçerik Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered Duyuruldu 6 Saat önce Playstation State of Play Etkinliğinde Gösterilen Tüm Oyunlar 25 Eylül Alan Wake 2 DLC'si The Lake House Çıkış Tarihi Açıklandı 25 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered Duyuruldu: PS5 ve PC'ye Geliyor! 25 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler