FIFA 10'dan Ultimate Team Videosu

FIFA 10 bu yeni içeriği ile birlikte çok daha keyifli bir hale gelecek.
19.01.2010 13:44 Ersin Kılıç

FIFA serisinin en iyi özelliklerinden biri haline gelen ve ilk olarak geçtiğimiz sene FIFA 09 için yayınlanan Ultimate Team modunun FIFA 10 versiyonunun tanıtım videosu yayınlandı.
 
Aralık ayı başında duyurusu yapılan Ultimate Team modu için yayınlanan tanıtım videosuna burayatıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Ultimate Team modunda maç sonlarında kazandığınız puanlar ile (coins) yeni futbolcu kartları satın alabilecek ve kendi kadronuzu oluşturarak daha güçlü bir takım haline gelebileceksiniz.

Ayrıca bu puanlar ile yeni taktikler, teknik direktörler, kondisyonerler, formalar, kısacası oldukça geniş bir alış veriş sistemine de ulaşım sağlayabiliyoruz.

FIFA 10 Ultimate Team Mode içeriği Xbox Live için 400 MS puanı ve PSN için de 4.99$'dan satışa çıkacak.
 
FIFA 10'un sitemizde yayınlanan inceleme videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 10 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler