Fallen Earth Ekim Ayında Ücretsiz Olacak

Anlaşılan, Fallen Earth'ı oynaması pek de ücretsiz olmayacak...
03.09.2011 14:28 Samet Konuksal


     Büyük beklentilerle birlikte aylık ödeme ile çıkan oyunlardan Fallen Earth, malesef hedeflediği ilgiyi görememişti. 2009'un Eylül ayında çıkan Fallen Earth, geçtiğimiz aylarda Gamersfirst'ün himayesine girmişti.
 
     MMO piyasasının önemli firmalarından Gamersfirst, satın aldıkları Fallen Earth hakkında önemli bir duyuru gerçekleştirdi. Gamersfirst, oyunun 12 Ekim'de Free-to Play sistemine geçeceğini açıkladı. Yani 12 Ekim'den sonra Fallen Earth'ı oynamak ücretsiz olacak. Ancak tabiki her F2P oyunda olduğu gibi Fallen Earth'da da bazı oyun içi öğeler ücretli olarak sunulacak.
 
     Ayrıca Gamersfirst, Fallen Earth için bir de yeni üyelik sistemlerini duyurdu. Duyurdukları premium üyelikler üçe ayrılıyor ve her birinin farklı ek özellikleri bulunuyor. Bu tabloyu da aşağıdan inceleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallen Earth Platformlar: PC Geliştirici: Icarus Studios Dağıtıcısı: Firemint Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 23 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 1 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 3 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 3 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler