Fast Five'ın Mobil Oyunu Göründü

Yeni filmde kadroya Dwayne Johnson da ekleniyor
06.04.2011 15:16 Gökhan Yılmaz

 
     Başrollerini Dwayne Johnson, Vin Diesel ve Paul Walker'ın paylaştığı Fast Five, Fast & Furious serisinin beşinci filmi olarak bu ayın sonunda vizyona girecek. Gameloft, aynı isme sahip mobil yarış oyununun film ile aynı tarihte çıkacağını duyurdu.
 
     Fast Five the Movie: Official Game, filmi konu almasının yanı sıra oynanış olarak Disney'in piyasaya sürdüğü Split / Second ile büyük bir benzerlik gösteriyor. Oyunda Paul Walker'ın canlandırdığı Brian O'Conner'ın yerine geçerek sokak yarışlarına katılacaksınız.
 
      Fast Five the Movie: Official Game 28 Nisan'da iPad, iPhone ve Android tabanlı akıllı telefonlar için piyasaya sürülecek. Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fast Five the Movie: Official Game Platformlar: Mobil Geliştirici: Gameloft Dağıtıcısı: Gameloft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 15 Dk önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 1 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 2 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 2 Saat önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler