Formula'da Yağmur Bir Başka

14.05.2010 11:21 Ersin Kılıç


     Yarış oyunları denince akla gelen ilk firmalardan biri olan Codemasters imzasını taşıyacak olan F1 2010 için yeni bir yapımcı günlüğü videosu yayınlandı.
 
     Oyunun yapımcılarından Paul Jeal'ın konuşması ile açılışını yapan oyunun bu yeni videosunda, oyundaki en büyük özelliklerden biri olan hava şartlarına yer verilmiş. Kimi pistlerde kavurucu, lastik yakan ve bunaltıcı bir hava ile karşılaşırken kimi pistlerde ise sağanak yağmura karşı da mücadele vermemiz gerekiyor.
 
     Değişen bu hava şartlarının oyunun grafiklerine etkisi ise bir hayli fazla olmuş. Yağmurda ciseleyen damlalar, sıcak havada buharlaşan görüntü, oyunun grafiksel yönüne büyük katkı sağlayacak gibi. Oyun için yayınlanan bu yeni yapımcı günlüğü videosunu aşağıdaki oynatıcı üzerinen izleyebilirsiniz.







İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2010 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 9 Dk önce Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler