Guild Wars 2 Türkiye - Görsel Yarışma

06.06.2012 12:25 Talha Aynacı

 
   Guild Wars 2 Türkiye olarak Orka ile ortaklaşa düzenlediğimiz, her hafta bir kullanıcımıza Guild Wars 2 oyunu hediye ettiğimiz çekilişlerimiz son sürat devam ediyor! Beşincisini dün akşam sonlandırdığımız çekilişimizde bu kez katılımcılarımızın yaratıcılıklarını zorlayarak oyun ile ilgili bir görsel hazırlamalarını istedik. O kadar güzel çalışmalar geldi ki karar vermekte epey zorlandık ve hatta kazanan arkadaşımızı normalde pazar akşamı, yani dün duyurmamız gerekirken bugün öğlen saatlerinde ancak duyurumuzu yapabildik. Birinci olarak da 55 numaralı katılımcımız olan Novearah'ı Guild Wars 2'yi hayatına adapte ediş şekliyle beğendik ve birinci seçtik. İşte birinci seçtiğimiz çalışma: tıklayın!

   Sizin, ve aracılığınızla da ziyaretçilerinizin, düzenlediğimizbu yarışmaya gönderilen görselleri görmenizi gerçekten çok isteriz. Buyrun bu linklerde hem yarışmamıza gönderilen katılımların tamamını, hem seçtiğimiz ilk beş çalışmayı, hem de en derli toplu katılımları birleştirdiğimiz facebook albümümüzü görebilirsiniz.
 
Ana yarışma başlığı için burayı 
lk 5'e seçtiğimiz çalışmalar için burayı
Katılan çalışmalar (facebook albüm) için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Her hafta düzenlemeye devam edeceğimiz Guild Wars 2 çekilişlerimizin bu daha beşincisiydi. İlerleyen haftalarda daha farklı çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Guild Wars 2 Türkiye
 
 
BASIN BÜLTENİ

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Faction Devam Projesinin 2023 Yılında İptal Edildiği Ortaya Çıktı 1 Saat önce Vampire The Masquerade: Bloodlines RTX Remaster Görselleri 2 Saat önce Yeni Fallout 4 Modu Gerçek Hayattaki Boon Adasını Temel Alıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Başladı! 6 Saat önce Stalker'dan Yeni Ureal Engine 5 Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler