Guild Wars 2 İçin Minik PvP Detayları

PvP'yi beğenenler yarın PvE için yine haberimi beklesinler :P
10.10.2011 19:51 Beril Sergün


     Geçtiğimiz günlerde yapılan Eurogamer Expo sırasında Guild Wars 2 demosu ve Guild Wars 2 PvP'si incelendi, bakalım ayrıntılarda neler var?
 
      "Demo başlarken öncelikle demo içerisinde yer alan ve seçilebilir durumdaki karakterlerden birini seçtik. Eurogamer Expo'nun Guild Wars 2 standında birden fazla bilgisayara başka insanlar geçti ve herkes hazırlanmaya başladı. Yapımcılar onayı verdikten sonra karakterlerimiz kasabanın ortasında belirdi. Ben Engineer'ı seçtim ve etrafımdaki çoğu kişi de Elementalist. Engineer'ların başlangıç için ilginç becerileri var, örneğin bir iyileştirme büyüsü, otomatik atak ve bir net-gun. PvP açısından bakacak olursak olaya Elementalist'ler genelde sürekli aynı büyüyü cast ederken ben onları yerlerine zımbaladım ve etrafta dönüp durduk. Grubumuzda fazla Elementalist olduğu için şanslıydım çünkü ben onları yere yapıştırdıkça diğer Elementalist'ler herkesi büyüleri ile öldürmeyi başarıyordu. Ayrıca yanımda olmalarına rağmen ses aracı kullanmamıza gerek kalmadı bile diyebilirim çünkü verilen görevler ya da karakterlerin animasyonları gayet açıktı."
 
     Yarın ise Guild Wars 2'nin PvE tarafını biraz inceleyeceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler