Guitar Hero: Queen mi Geliyor?

24.06.2010 12:19 Ersin Kılıç



     Ana oyunları dışında özel ara oyunları ile de en iyi ritim oyunları arasında yer alan Guitar Hero'nun bir sonraki oyunu Guitar Hero: Queen mi olacak?
 
     Bildiğiniz gibi Guitar Hero'nun ana serisinin yeni oyunu, yani altıncı oyun Warriors of Rock adı ile çıkacak. Bu ana oyunlar dışında Van Halen ve Metallica gibi özel oyunları ile de karşımıza çıkan serinin bir sonraki özel oyunu Queen grubu için yapılabilir.
 
     Henüz oyunun haklarını elinde bulunduran Activision'dan resmi bir açıklama gelmese de dünyaca ünlü İngiliz grubun gitaristi Brian May, DN.se sitesi ile yaptığı söyleşide önümüzdeki yıl böyle bir şeyin mümkün olabileceğini belirterek, bunun bir sır olduğunu da sözlerine eklemiş.
 
     Şimdilik Guitar Hero: Warriors of Rock'ı bekleyelim...
 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guitar Hero: Warriors of Rock Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Neversoft Interactive Dağıtıcısı: Activision Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 29 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler