Happy Wars 1.2 Milyon Oyuncuya Ulaştı

20.12.2012 12:51 Erkut Köse


   Xbox 360 konsolunun ilk F2P oyunu olan ve oyuncular tarafından büyük beğeni toplayan Happy Wars'ın oyuncu sayısı ortaya çıktı.
 
   Her ne kadar F2P olduğu söylense de her Xbox 360 oyuncusunun erişemediği bu oyun için Xbox Live Gold üyeliğiniz olması gerekiyor. Bu üyeliğin de yıllık 60$ olduğunu düşünürsek pek de ücretsiz olmadığını söyleyebiliriz. Oyun içerisinde ise yine gerçek parayla aldığımız eşyalarla karakterimizi güçlendirmemiz mümkün oluyor.
 
   Bu kriterlere rağmen şu anda 1.2 milyon oyuncu bulunuyor. Yapımın Ekim ayında yayımlandığını göz önüne alırsak bu rakamın ne kadar büyük olduğu ortaya çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 4 Saat önce Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 5 Saat önce Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 5 Saat önce Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 6 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler