Hayatta Kalma Korku Oyunu FOBIA: St. Dinfna Hotel, 28 Haziran'da Geliyor

18.05.2022 09:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Maximum Games ve geliştirici Pulsatrix Studios, birinci şahıs korku oyunu FOBIA: St. Dinfna Hotel'in 28 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
St. Dinfina Hotel'e ev sahipliği yapan Treze Trilhas, gizemli kayıplar ve doğaüstü olaylar dahil, sayısız söylentilerin odağı olan köhne bir yerdir. Haber patlatma umuduyla amatör gazeteci Roberto Leite Lopes, arkadaşı Stephanie'den gelen bir ipucunu takip ederek Santa Catarina'ya gider.

Farklı zaman dilimlerini, fanatik bir tarikatı, insan deneylerini ve duvarlarda gezinen hayaletleri gösteren bir kamerayı bulmasıyla gerçeklik altüst olunca yalnızca hakikati ortaya çıkarmak için değil hayatta kalmak için de araştırma yeteneklerine ihtiyaç duyar. Bulmacalar çöz ve geçmiş, şimdi ve gelecek birbirine girerken kovalamacayı durdurmak için her şeyi araştır. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler