Hediye: Karate Kid DVD'si Kazanmak İsteyen?

31.12.2010 17:40 Ersin Kılıç


     Bölüm Sonu Canavarı ekibi olarak ödüllü yarışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu seferki hediyemiz ise geçtiğimiz dönemlerde sinemalarda boy gösteren ve eski bir klasiğin yeni versiyonu olan Karate Kid filminin DVD'si oluyor.

      Tiglon'un katkıları ile hazırladığımız bu hediyeli yarışmamız birkaç gün sürecek. Sorduğumuz soruya doğru cevabı veren ziyaretçilerimiz arasından yapacağımız çekiliş ile üç ziyaretçimize Jackie Chan ve Jaden Smith'in başrolünü oynadığı Karate Kid filminin DVD'sini hediye edeceğiz.

      Doğru cevapları, isim ve soyisim bilgileriniz ile beraber iletisim@bolumsonucanavari.com mail adresine göndermeniz yeterli. Şimdiden herkese bol şans.

Soru : Filmde Jackie Chan ve Jaden Smith'in canlandırdığı karakterlerin isimleri nedir?
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler