Hitman: Blood Money Reprisal Çıkış Tarihi Açıklandı

17.11.2023 13:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılı Feral Interactive, Hitman: Blood Money Reprisal'ın 30 Kasım'da App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için yayınlanacağını duyurdu. Switch sürümü ise bu kış çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Ajan 47 mobil deneyimle beraber geri dönüyor
 
 
 
Hitman: Blood Money Reprisal oyununda Ajan 47 olarak yer alıyor ve aldığımız eğitimleri burada gösteriyoruz. Karanlık bir komplonun arka planında yer alanlarını ortadan kaldırmak için cesur bir göreve atıldığınız oyunda dikkat çekmeden işinizi halletmek için elinizdeki tüm araçları kullanabiliyorsunuz. Oyunda sızabiliyor, infaz edebiliyor ve fark edilmeden kaçmayı başarmaya çalışıyorsunuz.
 
Serinin sonraki oyunlarından ilham alan oynanış iyileştirmelerine sahip olan Reprisal, tamamen özelleştirilebilir dokunmatik ekran arayüzü ve tam gamepad desteği ile bir gizlilik-aksiyon klasiğinin sanatsal bir şekilde yeniden tasarlanması olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HITMAN 3 - Makeshift Pack Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler