Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor

22.05.2024 12:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Türkçe dil desteği ile beraber hayatta kalma nişancı aksiyon deneyimini bizlere sunan Hunt: Showdown için yeni bir gelişme yaşanıyor. Crytek stüdyosu tarafından piyasaya sürülen bu yapım önümüzdeki süreçte PlayStation 4 ve Xbox One konsollarına artık destek sunmayacak.
 
PS4 ve Xbox One'da oyun oynanamayacak
 
 
 
Crytek, Hunt: Showdown için son nesil konsol desteğini bu yaz bırakacak. Bu süreçte oyunculara  güncel nesil sürümlere yükseltme şansı sunulacak ve hem konsollarda hem de PC'de yeni bir harita ve performans iyileştirmeleri eklenecek.
 
Hunt serisinin genel müdürü David Fifield yeni bir geliştirici günlüğü güncellemesinde Crytek'in oyunla ilgili planlarını detaylandırdı ve bu kapsamda “CryEngine 5.11 güncellememiz 15 Ağustos 2024'te yayınlanacak. Dolayısıyla oyun için yepyeni bir çağ başlayacak” ifadelerini kullandı.
 
Geldiğimiz noktada kısaca PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarında belirtilen güncellemeden sonra eski nesil konsollarda oyunu artık oynayamayacaksınız ve yükseltme yapmanız gerekecek. Eğer yeni sürüme geçmeye karar verirseniz, oyuncu hesabınız, ek paketleriniz, donanımlarınız ve daha fazlası hiçbir ek ücret ödemeden yeni sürümlere aktarılacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler