Ignition, WarDevil'ı İptal Etti

26.10.2010 10:37 Alkan Adakaner


 
    Bazı oyun projelerinin uzun geliştirme süreçleri sonrası iptal edildiğine tanık olmak gerçekten üzücü. Alan Wake gibi bazı projeler ise çok uzun bir zamanın ardından piyasaya çıkmayı başarıyor.
 
     WarDevil ise malesef uzun geliştirme sürecinden sonra piyasaya çıkamayacak oyunlar arasında yer alıyor. Ignition tarafından yapılan açıklamada firmanın Londra ofisinden 30 kişi işten çıkarıldı.
 
     Kıyamet sonrası durumu anlatan bir senaryoya sahip oyun mükemmel grafikler vaat eden bir oyundu. Develop'un duyurusu ile birlikte oyunla ilgili ümitler de tükenmiş oldu. Kim bilir tıpkı Duke Nukem'daki gibi bir gün domuzcuklar uçar ve biz WarDevil'ı oynama şansı yakalarız.
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 15 Dk önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 1 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 3 Saat önce Oynaması Ücretsiz Mobil Oyun Disney Pixel Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler