Jaffe: Yeni Twisted Metal'ı Geliştirmiyoruz

24.05.2010 13:41 Alkan Adakaner


 
     Birbirinden çılgın araba ve silahlarla yarışmadığımız resmen savaştığımız Twisted Metal'ın yeni oyununun yapıldığı uzun süredir konuşuluyordu. 1995 yılında başlayan ve şu ana kadar 7 oyunu ile karşımıza çıkan seri Playstation'ın da önemli markalarından birisi konumunda.
 
     Eğer E3 fuarında serinin yeni oyununu bekliyorsanız bu haber ümidinizi biraz kırabilir, çünkü Sony'den David Jaffe yeni bir Twisted Metal oyunu üzerinde çalışmadıklarını açıkladı.
 
     Peki, Twisted Metal'ın yeni oyununun geliştiricisi olduğu söylenen Eat Sleep Play ne tür bir oyun üzerinde çalışıyor? Twisted Metal'a benzer bir oyunla mı karşılaşacağız, yoksa bambaşka birşey mi? Sanırım bunu E3'te öğrenebiliriz.

    Daha önce SingleTrac (1995-1997), 989 Studios (1998-2000), Incognito Entertainment (2001-2007) tarafından geliştirilen Twisted Metal'ın akibeti ne olacak bilemiyoruz, ama yeni bir oyunu serinin hayranlarını son derece mutlu edecektir.

kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Faction Devam Projesinin 2023 Yılında İptal Edildiği Ortaya Çıktı 2 Saat önce Vampire The Masquerade: Bloodlines RTX Remaster Görselleri 3 Saat önce Yeni Fallout 4 Modu Gerçek Hayattaki Boon Adasını Temel Alıyor 4 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Başladı! 7 Saat önce Stalker'dan Yeni Ureal Engine 5 Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler