KONTAKT 2 Geliyor! + Euro Cosplay'e Katılma Şansı!

14.03.2012 15:47 Beril Sergün

    
    
      "Geliyor, geliyor, KONTAKT 2 geliyor! Bütün bir yıl bekletmeyelim sizi dedik, 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde yeniden buluşuyoruz! Bu sefer iki gün, iki katı eğlence! Mekan ve diğer açıklamalar için gerek bu sayfayı, gerekse http://kon-takt.com/ adresini takip edebilirsiniz.

     Ayrıca, KONTAKT olarak EuroCosplay ile çalıştığımızı bildirmekten gurur duyuyoruz.

     Eurocosplay, Avrupa ülkeleri arasında düzenlenen bir cosplay yarışmasıdır. Partner organizasyonları olarak Eurocosplay Türkiye finalistini KONTAKT 2 etkinliğimizde seçeceğiz. Finalist, seyahat, konaklama ve vize masrafları Eurocosplay ve KONTAKT tarafından karşılanarak 27 Ekim tarihinde London MCM Expo etkinliğinde düzenlenecek olan finallerde ülkemizi temsil edecektir.

     Seçmeler 1 Temmuz Pazar günü yapılacaktır. Katılımcıların 18 yaşının üzerinde olması, pasaportu bulunması, bahsi geçen tarihte yurtdışına çıkma engeli olmaması ve kostümünü kendisinin hazırlamış olması gerekmektedir. Bu koşullara uymayan katılımcılarımız için AYRICA normal KONTAKT cosplay yarışması da olacaktır, bu şartlar SADECE EuroCosplay'e katılım şansı içindir."

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler